Производствена база село Скалско Oбщина Дряново
+359 894 640595; +359 897 963053 office@gatevallure.eu
Close

За нас

Gate V’ Allure е врата.

Когато отворим вратата, зад нея винаги се крие път. А да минеш по пътя е смисъла, самата цел. Затова е важно да го направим осъзнато, бавно и да се наслаждаваме на всяка крачка от него. Но за целта трябва да сме здрави, а в нашето напрегнато и забързано ежедневие, това е нелека задача, която всеки трябва да реши за себе си.

И тук на помощ можем да дойдем ние, нашите продукти, знание и искрено желание да помогнем.

Ние сме малко, семейно производство с лично отношение към всяка стъпка от процеса – собствени насаждения от лечебни билки, брането им, сушенето при естествени, щадящи условия, съхранение и разбира се приготвяне на разнообразни продукти. Личното отношение е ключът към всичко.

Може да гледате на нашите продукти, като на ваши. Като нещо, което самите вие, бихте приготвили за себе си, ако имахте нужните суровини, познания, условия и време.

Добре известна истина е, че Природата има всичко, от което се нуждаем, за да бъдем в хармония с нея и себе си – здравословна храна, чист въздух и вода, светлината и топлината на слънцето. Трябва само да я познаваме, разбираме, уважаваме нейния ритъм и да го превърнем в свой.

Какво ни прави различни? Личното отношение. То е ключът към всичко.

Ние отказваме да имаме корпоративен подход към своята работа.

Правим и предлагаме малки партиди билкови екстракти и натурални продукти, зад които можем да застанем и гарантираме, че са произведени от нашите растения и със собствените ни ръце.

Насажденията ни са разположени в чистия, екологичен район на Предбалкана – близо до Габрово и Дряново, но далеч от градския шум и прах. Използваме само билки, които са характерни за нашите географски ширини, защото те най-добре пасват на генотипа на хората, живеещи по тях. Растенията винаги акумулират в себе си енергията от мястото, където са отгледани и хората, които са вложили себе си и мислите си в тях. А нашето място е прекрасно – в полите на Стара планина, близо до географския център на България, под „магични“ скали, сред невероятен покой, чистота и тишина.

Намерихме смисъла в това да създаваме продукти за вас, които поддържат и възвръщат здравето, променят ежедневието, носят усмивки и щастие, а биха могли да станат и причина да отворите вратата, и да намерите там своя път!

За нас е необикновена привилегия да се окажем вашата връзка между даровете на Природата и хармонията, която всеки един от нас иска и търси за себе си!

 

Мнения на наши клиенти

Прекрасни продукти! Силно впечатлена съм от спрея за гърло! Ползва го цялото ми семейство! Дори вкусът му е приятен, а лечебните му свойства са ненадминати. И преди съм ползвала билкови спрейове за гърло, но този има наистина много бързо действие, особено ако започне прилагане още с първите симптоми.
Познавам хората, които произвеждат продуктите! Правят всичко сами – от отглеждането на растенията до производството на продуктите! Сигурна съм в качеството и добре обмисленото и съобразено приложение на билковите екстракти. Ползвала съм много от нещата, които предлагат и знам, че ще продължат да предлагат нови продукти. Категорично, билковият спрей за гърло е най-доброто средство, особено ако започнете да го прилагате още при първите симптоми за болно гърло! Използваме го вкъщи и наистина действа безотказно! БРАВО!
Продуктите с невен са Номер 1. И пред съм търсела и ползвала подобни билкови илачи, но тези са наистина добри! Особено впечатлена съм от чистия извлек от невен. Благодарение на него почти успях да премахна неприятна екзема. Продължавам да се мажа.
Само ще кажа, че не ползвам продуктите! Жена ми ги ползва! Аз искам само да споделя, че съм възхитен от амбицията на тези добри хора. Виждал съм насажденията и базата им. Те се справят със всичко и засаждането на растенията, брането, сушенето. Мисля, че е похвално, някой наистина да прави нещата от сърце и без лъжа, защото днес стана модерно всичко да е „био“. За тези хора съм сигурен, че всичко е истина, а билките им са естествени, расли в почва, на слънце – както трябва да е.
Благодаря на тази фирма. Ползвам само 2 продукта, но съм доволна. Аз ползвам невен с бадемово масло за подхранване на косата, а на дъщеря ми впръсквам от спрея с невен за гърло. От скоро ползвам и двата продукта, но дават добри резултати.
Спреят за гърло е номер едно. Дори и съпругът ми призна, че има отлично действие. Скоро той имаше болки в гърлото и за разлика от друг път не се стигна до Гранофорин, защото ползваше билковия спрей. Изключително добър ефект.
Димитрина Спасова
Мария Радойчева
Теодора Вълчева
Христо Колев
Мая Георгиева
Петя Златкова

Сертификатите на нашите продукти

Morbi tellus nisl, accumsan quis bibendum in, vulputate nec arcu. Fusce et purus tellus. Quisque neque mi, sollicitudin in nibh eget, euismod blandit mauris. Sed accumsan maximus fermentum. Pellentesque leo tortor, accumsan et justo aliquet,
unnamed-Copy.png
unnamed.jpg
ls-Copy.png
unnamed-1-Copy.jpg